CATERING

Catering palvelu

Thai food

Ruokiamme on mahdollista tilata 25-200 henkilölle catering tarjoiluna buffet tyyppisesti. Ruuat voidaan valmistaa noudettavaksi kuljetusastioihin tai voimme toimittaa ne perille ja laittaa tarjolle lämpötarjoiluastioihin. 

 

Suosittelemme tilaamaan ruuat vähintään 4 vuorokautta ennen tilaisuutta. Ennakkoon maksetuista tilauksen yhteydessä maksetuista tilauksista annamme 7% alennuksen.  

 

Tarjoiluastiat tulee palauttaa tilaisuuden jälkeen kahden arkipäivän sisällä. Voimme hoitaa niin kuljetuksen ja kuin tarjoilu astioiden noudon. 

hinnat 8€-30€/henkilö, kysy Tarjousta.

Noudettuna tai kuljetuksella. 

FOOD TRUCK

EAST WEST

EASTWEST keittiömme tarjoilee burgereita. Tarvitsetko jotain erikoisempaa tarjoilua. Tulemme paikalle ruokarekan kanssa ja tarjoilemme juuri valmistetut herkulliset burgerit suoraan autostamme. Tämä sopii kaikenlaisiin tilanteisiin ja maistuu kaikille. Burgereita on saatavilla myös gluteenittomana sekä vegaanisena.

minimitilaus 400€, lisäksi veloitamme 0,8€/km matkasta

Auto vaatii tilaa pysäköintiin 3mX8m alueen. 

FOOD TRUCK

THAI FOOD

Pystymme valmistamaan lähes kaikkia menumme ruokia ruokarekassamme. Jos tarvitset thai ruokaa isommalle ryhmälle, voimme tulla paikalle ruokarekkamme kanssa ja kokkaamme tuoreista aineksista todella tuoreet ja maittavat annokset. Tarjoillaan kertakäyttöisistä bambunlehti astioista.

minimitilaus 400€, + veloitamme 0,8€/km matkasta.

Auto vaatii tilaa pysäköintiin 3mX8m alueen.